Terug

Volg Vandaag Inside

Bosz met vaste speelwijze tegen Krasnodar

Bosz met vaste speelwijze tegen Krasnodar

20 feb 2019, 15:05

LEVERKUSEN (ANP) - Peter Bosz kan in het duel met FK Krasnodar in de Europa League donderdag mogelijk weer beschikken over Sven Bender. De middenvelder had begin februari in het duel met Bayern München een hamstringblessure opgelopen. ,,De mogelijkheid bestaat dat hij mee kan doen", zei de Nederlandse coach woensdag.

Bayer Leverkusen keerde uit Krasnodar terug met een doelpuntloos gelijkspel en moet thuis winnen om de volgende ronde te bereiken. Hoewel een 'uitdoelpunt' tegen krijgen gevaarlijk is, heeft Bosz niet besloten zijn speelwijze voor het duel te veranderen. De aanvallende speelwijze heeft de ploeg in de competitie vier zeges op rij opgeleverd. ,,We gaan niet anders spelen", lichtte hij toe.

Bosz wil ook niet over de wedstrijd heen kijken naar de topper tegen koploper Borussia Dortmund van komende zondag. ,,We moeten eerst deze belangrijke en lastige wedstrijd tot een goed einde brengen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.