Terug

Volg Vandaag Inside

Bosz met Leverkusen uitgeschakeld in Europa League

Bosz met Leverkusen uitgeschakeld in Europa League

26 feb 2021, 00:07

Peter Bosz is met Leverkusen gestrand in de Europa League. De Duitse club moest zich op eigen veld opnieuw gewonnen geven tegen Young Boys. De return eindigde in 0-2, na 4-3 in Zwitserland.

Leverkusen trad met verdediger Daley Sinkgraven en middenvelder Jeremie Frimpong aan. Timothy Fosu-Mensah bleef op de bank. Het openingsdoelpunt viel kort na de rust en kwam op naam van de Fransman Theoson Siebatcheu. In de slotfase besliste Christian Fassnacht het tweeluik: 0-2.

Leicester City verloor op eigen veld van Slavia Praag: 0-2. Het eerste duel was in 0-0 geëindigd. Serdar Gözübüyük was de leidsman in Leicester.

Manchester United, zonder Donny van de Beek, bleef in eigen stadion tegen Real Sociedad steken op 0-0. Vorige week won de Engelse club ruim in Turijn (0-4). ManUnited ontsnapte in de return aan een vroege achterstand. Mikel Oyarzabal miste een strafschop.

AC Milan had op eigen veld tegen Crvena Zvezda voldoende aan een gelijkspel van 1-1 om door te gaan in het toernooi. In de eerste wedstrijd kwamen beide clubs op 2-2 uit.

Club Brugge, met Ruud Vormer en Bas Dost, ging op eigen veld onderuit tegen Dinamo Kiev: 0-1, na 1-1 in Oekraïne. De Belgische kampioen miste liefst zes spelers door een coronabesmetting, onder wie Noa Lang en Stefano Denswil. Ook hoofdtrainer Philippe Clement ontbrak nog bij Brugge.

AS Roma, met Rick Karsdorp in het basisteam, versloeg SC Braga ook in de return: 3-1

Dinamo Zagreb plaatste zich eveneens voor de achtste finales. FC Krasnodar, met Tonny Vilhena als basisspeler, werd opnieuw ingerekend: 1-0.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.