Terug

Volg Vandaag Inside

Bosz met Leverkusen uitgeschakeld in DFB-Pokal door vierdeklasser

Bosz met Leverkusen uitgeschakeld in DFB-Pokal door vierdeklasser

2 feb 2021, 22:15

Leverkusen heeft zichzelf in de achtste finales van het Duitse bekertoernooi te kijk gezet. De ploeg van trainer Peter Bosz ging beschamend onderuit bij Rot-Weiss Essen, dat uitkomt op het vierde niveau. Het duel eindigde na verlenging in 2-1 voor de stuntende thuisclub.

Leon Bailey zorgde in de 105e minuut voor het openingsdoelpunt namens Leverkusen. Even kon Bosz opgelucht ademhalen, maar 3 minuten later was het alweer gelijk door een treffer van Oguzhan Kefkir. Simon Engelmann was met zijn winnende treffer in de 117e minuut de held van Rot-Weiss Essen.

Bij Leverkusen speelde verdediger Timothy Fosu-Mensah de hele wedstrijd. Jeremie Frimpong viel in de tweede verlenging in. Daley Sinkgraven bleef op de bank.

De ploeg van Bosz maakt in deze fase van het seizoen een mindere periode door. In de Bundesliga verloor Leverkusen ook al de laatste twee wedstrijden, van Wolfsburg (0-1) en Leipzig (1-0). De formatie van Bosz zakte daardoor naar de vijfde plek op de ranglijst.

Leverkusen haalde vorig seizoen nog de finale van het Duitse bekertoernooi. Daarin was Bayern München met 4-2 te sterk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.