Terug

Volg Vandaag Inside

Bosz met Leverkusen uit Europa League

Bosz met Leverkusen uit Europa League

21 feb 2019, 23:53

LEVERKUSEN (ANP) - Trainer Peter Bosz kan zich de rest van het seizoen met Bayer Leverkusen op de Bundesliga concentreren. Hij slaagde er niet in met zijn club de achtste finales van de Europa League te bereiken. Bayer Leverkusen bleef tegen FC Krasnodar steken op een gelijkspel (1-1). Dat was onvoldoende omdat het eerste duel in Rusland in 0-0 eindigde.

Magomed Suleymanov maakte in de 84e minuut het belangrijke doelpunt voor Krasnodar. Bayer Leverkusen kwam niet meer verder dan de gelijkmaker van Charles Aránguiz (1-1). Leverkusen werd in het begin van de maand door FC Heidenheim, uitkomend in de Tweede Bundesliga, uitgeschakeld in het nationale bekertoernooi. De ploeg presteert in de competitie wel sterk en klom na de winterstop onder de nieuwe trainer Bosz van de negende naar de vijfde positie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.