Terug

Volg Vandaag Inside

Bosz met Leverkusen te sterk voor Dortmund

Bosz met Leverkusen te sterk voor Dortmund

19 jan 2021, 23:33

Bayer Leverkusen heeft Borussia Dortmund verslagen. Florian Wirtz tekende in de slotfase voor de winnende treffer (2-1).

Moussa Diaby bracht de ploeg van trainer Peter Bosz op voorsprong (1-0). Julian Brandt maakte gelijk. Leverkusen klom met de zege naar de voorlopige tweede plaats van de ranglijst, met 4 punten minder dan koploper Bayern München dat woensdag nog in actie komt tegen FC Augsburg

Leverkusen maakte een einde aan een serie van vier competitiewedstrijden zonder zege. De club verloor van Bayern München, Eintracht Franfurt en Union Berlin. Het duel met Werder Bremen eindigde onbeslist. Trainer Bosz en zijn spelers bereikten vorige week ten koste van Eintracht Frankfurt wel de derde ronde van de Duitse beker.

Daley Sinkgraven mocht na een uur invallen bij Leverkusen. Zijn ploeggenoot Timothy Fosu-Mensah bleef op de bank.

Wout Weghorst droeg met een treffer bij aan de uitzege van VfL Wolfsburg op Mainz 05 (0-2). Andrej Kramaric had met twee treffers een groot aandeel in de overwinning van Hoffenheim bij Hertha BSC (0-3), waar Deyovaisio Zeefuik na rust mocht invallen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.