Terug

Volg Vandaag Inside

Bosz met Leverkusen ook onderuit in Bundesliga

Bosz met Leverkusen ook onderuit in Bundesliga

28 feb 2021, 21:20

De zorgen van trainer Peter Bosz bij Leverkusen nemen toe. Drie dagen na de uitschakeling in de Europa League door Young Boys ging het ook in de Bundesliga fout. Middenmoter SC Freiburg won de uitwedstrijd met 2-1.

Na een ruststand van 0-0 nam Freiburg een voorsprong van 2-0 dankzij treffers van Ermedin Demirovic en Lucas Höler. Leon Bailey verkleinde nog wel de achterstand voor Leverkusen, maar de gelijkmaker bleef uit in de slotfase.

Bij Leverkusen viel verdediger Timothy Fosu-Mensah vlak voor de rust geblesseerd uit. Jeremie Frimpong viel na ruim een uur in en ging na amper een kwartier alweer naar de kant. Daley Sinkgraven bleef op de bank. Bij Freiburg mocht reserve Guus Til niet invallen.

Leverkusen, inmiddels afgezakt naar de zesde plek, verspeelde in het nieuwe jaar in de Bundesliga al vele punten. In de Duitse beker werd de club van Bosz uitgeschakeld door vierdeklasser Rot-Weiss Essen en ook het avontuur in de Europa League strandde vroegtijdig. Na de thuisnederlaag tegen Freiburg zal de druk op de Nederlandse coach alleen nog maar verder toenemen.

Bosz kreeg zondag voor het begin van de wedstrijd nog wel een steunbetuiging van technisch directeur Rudi Völler. Volgens de Duitse oud-international staat de positie van Bosz absoluut niet ter discussie. "Peter Bosz is ons Plan B", antwoordde Völler op de vraag of hij reeds aan een alternatief dacht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.