Terug

Volg Vandaag Inside

Bosz met Leverkusen onderuit bij Juventus

Bosz met Leverkusen onderuit bij Juventus

2 okt 2019, 01:03

Leverkusen, de ploeg van trainer Peter Bosz, wacht in groep D van de Champions League nog op het eerste puntje. De Duitse club verloor ook de tweede poulewedstrijd. Juventus, met Matthijs de Ligt in de basisploeg, zegevierde in Turijn met 3-0.

Na ruim een kwartier opende Gonzalo Higuaín de score met een geplaatst afstandsschot (1-0). In de 39e minuut wist doelman Lukas Hradecky de Argentijn van 2-0 af te houden. Ook na de pauze was Leverkusen, met Daley Sinkgraven in de slotfase als invaller, nauwelijks gevaarlijk. Hradecky was Higuaín en Cristiano Ronaldo nog de baas, maar tegen het schot van Federico Bernardeschi had hij geen verweer (2-0). Ronaldo zorgde daarna voor de eindstand.

Voor De Ligt en Bosz was het een speciale wedstrijd. De Ligt maakte in september 2017 zijn debuut in de hoofdmacht van Ajax onder Bosz.

In Moskou nam Atlético Madrid pas na de rust afstand van thuisclub Lokomotiv Moskou. João Félix en Thomas Partey kwamen tot scoren. Juventus leidt met 4 punten, evenveel als Atlético. Lokomotiv staat in de groep op 3 punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.