Terug

Volg Vandaag Inside

Bosz met Leverkusen de Champions League in

Bosz met Leverkusen de Champions League in

18 mei 2019, 19:29

Trainer Peter Bosz heeft zich met Bayer Leverkusen voor de nieuwe editie van de Champions League gekwalificeerd. Hij klom met zijn ploeg op de laatste speeldag van de Bundesliga naar de vierde plaats.

Bayer Leverkusen won de uitwedstrijd bij Hertha BSC met 5-1 en concurrent Borussia Mönchengladbach verloor thuis van Borussia Dortmund (0-2).

Lucas Alario scoorde driemaal voor Bayer Leverkusen in Berlijn. Kai Havertz en Julian Brandt troffen eveneens doel voor de ploeg van trainer Bosz. Valentino Lazaro bracht Hertha BSC op gelijke hoogte.

Bosz ging vorig jaar december aan de slag bij Bayer Leverkusen. Hij was de opvolger van Heiko Herrlich, die wegens tegenvallende resultaten werd ontslagen. Onder Bosz klom Bayer Leverkusen het afgelopen half jaar van de achtste naar de vierde plaats.

Peter Bosz over verloren EL-finale, Spurs en Frenkie de Jong

Peter Bosz over verloren EL-finale, Spurs en Frenkie de Jong
5:23
Peter Bosz over verloren EL-finale, Spurs en Frenkie de Jong

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.