Terug

Volg Vandaag Inside

Bosz met Leverkusen gelijk tegen RB Leipzig

Bosz met Leverkusen gelijk tegen RB Leipzig

26 sep 2020, 19:50

Trainer Peter Bosz wacht met Bayer Leverkusen nog op de eerste overwinning van het seizoen. De thuiswedstrijd tegen RB Leipzig, de nummer 3 van vorig seizoen, eindigde zaterdag in 1-1. Leverkusen was de competitie vorige week ook gestart met een gelijkspel, toen tegen VfL Wolfsburg (0-0). Leipzig heeft na twee duels vier punten.

Emil Forsberg bracht Leipzig na een kwartier spelen op voorsprong. De gelijkmaker kwam in de 20e minuut op naam van Kerem Demirbay. De Nederlander Daley Sinkgraven deed de gehele wedstrijd mee bij Leverkusen.

Borussia Dortmund, de nummer 2 van vorig seizoen, liet zich verrassen door FC Augsburg: 2-0. Aanvoerder Jeffrey Gouweleeuw zag Felix Uduokhai en Daniel Caligiuri de doelpunten maken voor zijn ploeg. Augsburg is met 6 punten uit twee duels voorlopig koploper in de Bundesliga.

VfB Stuttgart haalde uit bij 1. FSV Mainz 05. Het werd 1-4. Bij rust was het nog gelijk (1-1). Jeremiah St. Juste en Jean-Paul Boëtius hadden beiden een basisplaats bij Mainz, dat na twee duels nog puntloos is.

Mike van der Hoorn won met Arminia Bielefeld van 1. FC Köln: 1-0. Bielefeld heeft 4 punten. Borussia Mönchengladbach tegen 1. FC Union Berlin eindigde onbeslist: 1-1.

Kampioen Bayern München komt zondag in actie. Drie dagen na winst van de Europese Supercup tegen Sevilla is Hoffenheim de opponent.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.