Terug

Volg Vandaag Inside

Bosz: 'Leuk om De Ligt weer te zien'

Bosz: 'Leuk om De Ligt weer te zien'

30 sep 2019, 21:28

Trainer Peter Bosz van Leverkusen verheugt zich er op Matthijs de Ligt weer eens te ontmoeten. Dat gebeurt vermoedelijk dinsdagavond, als Bosz met zijn club in de groepsfase van de Champions League in Turijn tegen Juventus speelt. "Hij was 17 toen hij al onder mij bij Ajax speelde", keek de coach terug.

"Destijds was al duidelijk dat Matthijs een absolute topspeler is", vervolgde Bosz. "Dit soort talenten kom je niet zo vaak tegen. Dat hij inmiddels een grote naam is in het voetbal verbaast mij dan ook niet."

Leverkusen heeft, na de teleurstellende nederlaag thuis tegen Lokomotiv Moskou, nog geen punt. Juventus speelde het eerste duel gelijk bij Atlético Madrid.

Peter Bosz over verloren EL-finale, Spurs en Frenkie de Jong

Peter Bosz over verloren EL-finale, Spurs en Frenkie de Jong
5:23
Peter Bosz over verloren EL-finale, Spurs en Frenkie de Jong

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.