Terug

Volg Vandaag Inside

Bosz is doelman weken kwijt bij Leverkusen

Bosz is doelman weken kwijt bij Leverkusen

22 feb 2021, 15:22

Peter Bosz moet het bij Bayer Leverkusen wekenlang doen zonder zijn vaste doelman Lukas Hradecky. De Finse international kampt met een achillespeesblessure. Hij moest zich daardoor twee weken geleden laten vervangen tegen FSV Mainz (2-2).

Medisch onderzoek wees uit dat Hradecky voorlopig rust moet houden. Volgens de artsen staat de 31-jarige keeper in ieder geval tot na de interlandperiode van eind maart aan de kant.

Met reservekeeper Niklas Lomb onder de lat verloor Leverkusen vorige week het eerste duel met Young Boys in de knock-outfase van de Europa League met 4-3. De ploeg van Bosz kwam zondag in de Bundesliga niet verder dan 1-1 bij FC Augsburg. Door een reeks tegenvallende prestaties is Leverkusen na de winterstop afgezakt naar de vijfde plaats in de Duitse voetbalcompetitie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.