Terug

Volg Vandaag Inside

Bosz hoopt Tsjechische spits bij Leverkusen te verwelkomen

Bosz hoopt Tsjechische spits bij Leverkusen te verwelkomen

8 sep 2020, 20:21

Na het vertrek van spelmaker Kai Havertz (Chelsea) en aanvaller Kevin Volland (AS Monaco) kan trainer Peter Bosz enige versterking in offensief opzicht goed gebruiken. De Nederlandse coach hoopt daarom snel de Tsjechische spits Patrik Schick te kunnen verwelkomen.

Volgens diverse Duitse mediaberichten ondergaat de 24-jarige spits van AS Roma op korte termijn een medische keuring in Leverkusen. Daarna ligt er voor hem een 5-jarig contract klaar bij de nummer 5 van afgelopen seizoen in de Bundesliga.

Met de transfer is naar verluidt een bedrag gemoeid van 25 miljoen euro. Schick speelde in het afgelopen seizoen op huurbasis voor RB Leipzig. Hij scoorde tien keer in 28 duels.

Schick moest in de interlandperiode de twee wedstrijden van Tsjechië in de Nations League aan zich voorbij laten gaan. Hij zat in quarantaine, omdat hij in contact was geweest met iemand bij de nationale ploeg die besmet bleek te zijn met het coronavirus.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.