Terug

Volg Vandaag Inside

Bosz haalt talent weg bij Schreuder

Bosz haalt talent weg bij Schreuder

30 juli 2019, 20:58

Peter Bosz neemt met Bayer Leverkusen opnieuw een speler over van Hoffenheim, waar Alfred Schreuder trainer is. De Duitse jeugdinternational Nadiem Amiri bereikte dinsdag een akkoord over een contract voor vijf seizoenen. Volgens Duitse media betaalt Leverkusen ongeveer 12 miljoen euro voor de 22-jarige aanvaller.

Amiri eindigde deze zomer met Duitsland onder 21 als tweede op het Europees kampioenschap.

In mei nam Leverkusen Kerem Demirbay al voor 32 miljoen euro van Hoffenheim over. Schreuder zag ook Joelinton (voor 44 miljoen euro naar Newcastle) en Nico Schulz (voor 25 miljoen euro naar Dortmund) al vertrekken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.