Terug

Volg Vandaag Inside

Bosz geeft geen zekerheid over toekomst: 'Het wordt gewoon ja of nee'

Bosz geeft geen zekerheid over toekomst: 'Het wordt gewoon ja of nee'

3 jan 2020, 23:30

Peter Bosz begon een jaar geleden als trainer bij Bayer Leverkusen. Het is nog niet duidelijk of Bosz ook na dit seizoen nog aan het roer staat bij de Duitse club. De oefenmeester beschikt bij de Bundesliga-club over een aflopend contract. Hoewel de clubleiding tevreden is over het werk van Bosz, blijft Bosz in gesprek met Kicker enigszins vaag over zijn nabije toekomst bij Bayer Leverkusen.

'Vanaf het moment dat ik hier ben, heb ik altijd gezegd dat ik tevreden ben. Het is leuk om hier te werken, bij een goede club met een goede spelersgroep. De Bundesliga is leuk, ik ben heel tevreden', zo vertelt Bosz aan het Duitse voetbaltijdschrift.

Bij Bayer Leverkusen wil men de onduidelijkheden het liefst zo snel mogelijk uit de wereld helpen, iets dat Bosz wel kan begrijpen. 'Maar er zijn altijd gesprekken in het voetbal. Mijn zaakwaarnemer heeft al met de club gesproken. Tijdens het trainingskamp gaan we opnieuw met elkaar het gesprek aan', zegt Bosz.

Bayer Leverkusen bereidt zich vanaf zaterdag in het Spaanse La Manga voor op de tweede helft van het seizoen. Mogelijk komt er na die week duidelijkheid over de toekomst van de oefenmeester. 'Ik denk niet dat het nu nog maanden zal duren. Het wordt gewoon ja of nee', aldus Bosz.

VIDEO - Johan tipt Bosz als opvolger Koeman

Johan tipt Bosz als opvolger Koeman
1:22
Johan tipt Bosz als opvolger Koeman

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.