Terug

Volg Vandaag Inside

Bosz en Leverkusen strijden met vierdeklasser om bekerfinale

Bosz en Leverkusen strijden met vierdeklasser om bekerfinale

8 mrt 2020, 19:30

Coach Peter Bosz speelt met Bayer Leverkusen de halve finale van het Duitse bekertoernooi bij 1. FC Saarbrücken. De andere finalist komt uit het duel tussen Bayern München en Eintracht Frankfurt, de bekerwinnaars van respectievelijk 2019 en 2018.

De tegenstander van Bosz is de eerste ploeg uit de Regionalliga, het vierde niveau in het Duitse voetbal, die de halve finale van de DFB-Pokal heeft bereikt. Saarbrücken, koploper in Regionalliga Zuid-West, deed dat door in de kwartfinale Bundesligaclub Fortuna Düsseldorf uit te schakelen via strafschoppen.

De halve finales van het Duitse bekertoernooi worden gespeeld op 21 en 22 april.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.