Terug

Volg Vandaag Inside

Bosz en Leverkusen openen 2020 met zege op Paderborn

Bosz en Leverkusen openen 2020 met zege op Paderborn

19 jan 2020, 21:11

Peter Bosz heeft met Bayer Leverkusen zijn eerste competitiewedstrijd van 2020 gewonnen. Bij hekkensluiter Paderborn won Leverkusen met 4-1. De ploeg van Bosz, die afgelopen vrijdag zijn contract in Leverkusen verlengde tot medio 2022, komt door de zege op 31 punten en staat daarmee zesde.

Leverkusen, dat startte met Daley Sinkgraven, maakte het verschil met Paderborn al in de eerste helft. Kevin Volland opende de score in de elfde minuut en was drie minuten later op aangeven van Kai Havertz opnieuw trefzeker. Nog voor rust maakte Julian Baumgartlinger de 3-0.

In de tweede helft knokte Paderborn zich een beetje terug. Dennis Srbeny scoorde uit de rebound nadat het schot van aanvoerder Klaus Gjasula was gekeerd door doelman Lukas Hradecky. Havertz herstelde de marge echter weer met de 4-1.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.