Terug

Volg Vandaag Inside

Bosz debuteert met nederlaag bij Leverkusen

Bosz debuteert met nederlaag bij Leverkusen

19 jan 2019, 18:30

LEVERKUSEN (ANP) - Peter Bosz heeft een teleurstellende start gemaakt bij Bayer Leverkusen. De nieuwe ploeg van de Nederlandse trainer moest in de eigen BayArena met 1-0 buigen voor Borussia Mönchengladbach. Alassane Pléa maakte in de 37e minuut het enige doelpunt in Leverkusen.

Bosz werd vlak voor de kerstdagen aangesteld als opvolger van de ontslagen Heiko Herrlich, onder wiens leiding de talentvolle ploeg wisselvallig presteerde. De 55-jarige Apeldoorner heeft de opdracht gekregen om Leverkusen naar Europees voetbal te leiden. De ploeg van Bosz creëerde tegen Borussia Mönchengladbach, de nummer drie van de Bundesliga, heel wat kansen. Leverkusen wist de uitblinkende keeper Yann Sommer echter maar niet te passeren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.