Terug

Volg Vandaag Inside

Bosz boos en teleurgesteld na bekerblamage met Leverkusen

Bosz boos en teleurgesteld na bekerblamage met Leverkusen

3 feb 2021, 01:07

Coach Peter Bosz van Leverkusen was na de bekerblamage bij vierdeklasser Rot-Weiss Essen (2-1 na verlenging) niet te genieten. "Ik ben boos en teleurgesteld", sprak de Nederlandse trainer met een verbeten gezicht. "Met al onze ervaring mag ons dit nooit gebeuren."

Leverkusen kwam in de achtste finale in de 105e minuut op voorsprong dankzij Leon Bailey. De nummer 5 van de Bundesliga waande zich daarna iets te vroeg zeker van een plaats bij de laatste acht. "We hebben weer veel te veel kansen gemist", treurde Bosz.

"Dat probleem hebben we al een tijdje", doelde hij onder meer op de recente nederlagen tegen Wolfsburg (0-1) en Leipzig (1-0). "Maar na ons doelpunt hadden we hier het duel nooit meer uit handen mogen geven. Ons positiespel was onvoldoende, we hadden geen rust aan de bal en verzuimden de tweede treffer te maken vanuit de counter. Nee, dit was gewoon heel slecht."

Bosz wilde in Essen van geen excuses weten. "Het lag niet aan het veld, niet aan de regen en niet aan de tegenstander, het lag aan ons. Rot-Weiss heeft verdiend gewonnen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.