Terug

Volg Vandaag Inside

Jan Boskamp ziet 'wonder' bij Feyenoord: 'Niet te geloven, dat heb ik nog nooit gezien'

Jan Boskamp ziet 'wonder' bij Feyenoord: 'Niet te geloven, dat heb ik nog nooit gezien'

14 sep 2022, 12:56

Jan Boskamp kijkt uit naar de komende wedstrijden van Feyenoord. De Rotterdammers nemen het donderdagavond in De Kuip op tegen Sturm Graz voor de Europa League en gaan zondag op bezoek bij PSV. 

"In de competitie gaat het lekker, maar Europees valt het een beetje tegen (4-2 nederlaag in Rome, red.)", zegt Jan in Koffie met Boskamp, een online rubriek van Vandaag Inside. "Daar was niet veel aan. Het was goed dat de wedstrijd afgelopen was, want ze konden er nog een stuk of zeven tegen krijgen."

Feyenoord won afgelopen zondag de Rotterdamse derby eenvoudig van Sparta met 3-0. Jan ziet de ontmoeting met PSV als de 'eerste grote test op Nederlands niveau' voor zijn favoriete club. "We hebben een prima start en nu ga je zondag naar PSV. Dat is eigenlijk voor mij de eerste grote test op Nederlands niveau. Dan kan je echt zien waar je staat. Ik denk dat je PSV op een goed moment treft, omdat ze nog niet de topvorm hebben."

Verder ziet Jan een luxeprobleem ontstaan voor trainer Arne Slot, die voor een lastige keuze staat met de spitspositie. Danilo wist in vijf duels namelijk al zes keer te scoren voor Feyenoord en de Mexicaan Santiago Giménez scoorde twee keer in zijn laatste twee wedstrijden. "Ja, niet te geloven", reageert Jan op het luxeprobleem voor Slot. "Ik heb überhaupt nog nooit een trainer bij Feyenoord gezien die vijftien nieuwe spelers mag halen. Dat is ook al een wonder", aldus de oer-Feyenoorder.

De online rubriek 'Koffie met...' van Vandaag Inside is een van de genomineerden voor de Televizier-Ster Online-Videoserie 2022! Klik »HIER« om je stem uit te brengen en vergeet je stem niet te bevestigen via je mail!

Kijk hieronder de laatste aflevering van Koffie met Boskamp terug!

Koffie met Boskamp: 'Als ik dat zeg, krijgt Johan een stuip!’
15:31
Koffie met Boskamp: 'Als ik dat zeg, krijgt Johan een stuip!’



Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.