Terug

Volg Vandaag Inside

Boskamp wil competitie doorspelen in de zomer: 'Lekker in korte broek naar het stadion'

Boskamp wil competitie doorspelen in de zomer: 'Lekker in korte broek naar het stadion'

14 mrt 2020, 21:50

Als het aan Jan Boskamp ligt gaan de competities door in zomer en wordt het EK voetbal verplaatst.

'Ik denk dat ze de competities gewoon moeten uitspelen en het EK dit jaar eruit gooien. Zo kunnen alle competities in de wereld nog afgewerkt worden', zegt Jan tegen Het Belang van Limburg.

Volgens Jan is een toernooi door verschillende landen op dit moment niet aan te raden. Zeker omdat het al over drie maanden begint. Jan hoopt dat de coronacrisis tegen die tijd voorbij is, maar ziet het toernooi verplaatsen als meest eenvoudige oplossing.

'De kwalificatie van het WK kan je ondertussen makkelijk laten doorgaan', vervolgt Boskamp. 'Als de competitie vanaf april hervat kan worden, dan voetballen we het seizoen af tot aan de zomer. Lekker in de korte broek naar het stadion. Dat heeft ook wel wat', besluit hij.

VIDEO - Jan klaar met Wilfred: 'Ik ben je zo moe, met dat klotejasje van je!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.