Terug

Volg Vandaag Inside

Boskamp weet niet wat hij ziet: 'Dat centrale duo...'

Boskamp weet niet wat hij ziet: 'Dat centrale duo...'

2 nov 2021, 22:32

Jan Boskamp is enigszins verrast door het feit dat Ole Gunnar Solskjaer nog voor de groep van Manchester United staat. Het huwelijk tussen de Engelse topclub en de Noorse trainer staat al maanden onder druk. 

Als je alles hoort, loopt hij op zijn laatste beentjes. Na die 0-5 tegen Liverpool dachten we allemaal dat het over was’, blikt Boskamp in gesprek met Het Belang van Limburg terug op de vernederende nederlaag van The Red Devils. 

‘Het voetbal van United is heel slecht’, zegt de analist over de club die het dinsdagavond in de Champions League opneemt tegen Atalanta Bergamo. ‘Dat centrale duo... Je vraagt je toch af hoe die Maguire 80 miljoen euro heeft kunnen kosten.’

Boskamp denkt dat Solskjaer moeite heeft met de grootte van zijn selectie. ‘Begin dit seizoen was Greenwood de grote man. Iemand met een grote toekomst. Toch moesten Sancho en Ronaldo per se komen. Je blokkeert zo je eigen talenten. Ronaldo maakt nog af en toe een belangrijke goal, maar Sancho had je toch beter in Dortmund gelaten, denk ik dan.’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.