Terug

Volg Vandaag Inside

Boskamp stipt probleem aan bij Feyenoord: 'Daar hoor ik niemand over'

Boskamp stipt probleem aan bij Feyenoord: 'Daar hoor ik niemand over'

8 juli 2022, 23:30

Feyenoord haalde deze transferwindow met Danilo, Mats Wieffer en Mohamed Taabouni  drie spelers naar Rotterdam, maar dat is volgens Jan Boskamp niet genoeg. De technische leiding van Feyenoord moet nog flink aan de bak, stelt de analist in Koffie met Boskamp, een online rubriek van Vandaag Inside.

'Ik ga er vanuit dat wat je verkocht hebt, je dat weer mag investeren', zegt Boskamp, die Bryan Linssen, Cyriel Dessers, Guus Til, Tyrell Malacia en Luis Sinisterra bij Feyenoord zag vertrekken. 'Dan ben je al vijf spelers kwijt, die allemaal regelmatig speelden. Dus vijf nieuwe spelers moet je zeker halen, plus je wil je kern groter maken, dan kom je toch wel aan een spelertje of tien, misschien wel meer...'

Boskamp vindt dat Feyenoord niet moet onderschatten wat ze met het vertrek van het vijftal hebben ingeleverd. 'Niemand spreekt er over, maar Linssen, Dessers en Til: dat zijn vijftig doelpunten hè, die ben je kwijt. Daar hoor ik niemand iets over zeggen. Om dat goed te maken, dat wordt lekker...'

Bekijk de hele aflevering van Koffie (en mosselen) met Boskamp hieronder.

Koffie én mosselen met Boskamp: ‘Ze zijn WERELDS!’
7:31
Koffie én mosselen met Boskamp: ‘Ze zijn WERELDS!’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.