Terug

Volg Vandaag Inside

Boskamp reageert voor het eerst op Feyenoord-transfer Cyriel Dessers

Boskamp reageert voor het eerst op Feyenoord-transfer Cyriel Dessers

13 sep 2021, 13:03

Jan Boskamp twijfelt of Cyriel Dessers gaat slagen bij Feyenoord. De Belgische aanvaller werd op de slotdag van de transferperiode op huurbasis overgenomen van Racing Genk.

‘Ik weet dat Feyenoord met een boel spitsen heeft gesproken vooraleer ze bij Dessers uitkwamen’, vertelt Boskamp in gesprek met Het Belang van Limburg. ‘Hij kan natuurlijk een goaltje maken en is bekend met de Nederlandse competitie, maar ik kijk er een beetje hetzelfde tegenaan als toen Dessers naar Genk ging: ik vind het net te weinig voor een topclub. Dat is bij Racing ook gebleken.’

‘Daar staat tegenover dat hij in Nederland meer ruimte gaat krijgen’, vervolgt de analist over de voormalig topscorer van de Eredivisie. ‘Ik hoop dat het iets wordt, want het is een sympathieke jongen en ik vind Feyenoord best een sympathieke club.’

Dessers begon zijn carrière in zijn geboorteland België bij Oud-Heverlee Leuven. Daarna speelde hij bij Sporting Lokeren alvorens hij voor de Nederlandse clubs NAC Breda, FC Utrecht en Heracles Almelo uitkwam. Sinds de zomer van 2020 speelde hij in dienst van KRC Genk. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.