Terug

Volg Vandaag Inside

Boskamp reageert op kritische Van der Vaart: 'Typisch Nederlands'

Boskamp reageert op kritische Van der Vaart: 'Typisch Nederlands'

25 sep 2022, 21:00

Jan Boskamp is het niet eens met de analyse van Rafael van der Vaart over de Belg Hans Vanaken. Volgens Jan is de kritiek van de oud-international "typisch Nederlands".

Eind juni speelde Oranje de heenwedstrijd tegen België in de groepsfase van de Nations League (1-4). Van der Vaart ging na afloop los op Vanaken. "Die kan er werkelijk niets van. Een houten klaas", stelde de analist. "Ook dat is typisch Nederlands, hé", zegt Jan tegenover Het Belang van Limburg. "Raf die volgt de Belgische competitie niet, maar dan roept hij luid na één match. Voor hetzelfde geld zegt hij twee weken later dat Vanaken een wereldvoetballer is."

Franky van der Elst, voormalig Belgisch international, vervolgt: "Zo’n Van der Vaart vormt zijn mening op basis van 45 minuten. Hij is wel vaker negatief. Ik hoorde hem ook al zo bezig over Davy Klaassen van Ajax. Tja. Kijk, Vanaken zal nooit een doorslaggevende factor zijn bij de Duivels, maar Hans heeft genoeg bewezen om te kunnen meedraaien. Zou Club Brugge kampioen worden zonder Vanaken?"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.