Terug

Volg Vandaag Inside

Boskamp onder de indruk van PSG: 'Daar krijgt een paard de hik van!'

Boskamp onder de indruk van PSG: 'Daar krijgt een paard de hik van!'

11 aug 2021, 14:07

Jan Boskamp kan niet wachten om Paris Saint-Germain live in actie te zien. Een bezoek aan Parijs staat sinds de komst van Lionel Messi hoog op het wensenlijstje van de analist. 

‘Ik ga toch regelmatig in Parijs zitten, denk ik’, zegt Boskamp in gesprek met Het Laatste Nieuws. ‘Messi bij PSG. Het wordt wennen. Ik ben eerlijk gezegd toch benieuwd hoe hij het daar gaat doen. Ik heb het gevoel dat hij nog één keer gaat laten zien wat ze missen in Barcelona.’

Messi werd woensdagochtend officieel gepresenteerd bij PSG, en zal in Parijs een aalvalstrio gaan vormen met Neymar en Kylian Mbappé. ‘Daar sta je dan als centrale verdediger van Lorient. Tegenover Messi, Mbappé en Neymar. Gelukkig kunnen die je niet makkelijk voorbij één tegen één. Jezus. Niet normaal’, lacht de analist. 

De club uit Parijs haalde eerder ook Georginio Wijnaldum, de Marokkaanse international Achraf Hakimi, de Spaanse international Sergio Ramos en doelman Gianluigi Donnarumma van Europees kampioen Italië. Volgens Boskamp is PSG dan ook een grote kanshebber voor de Champions League-titel. ‘Als je nu PSG bekijkt. Niet alleen op het veld hé. Ook die bank. Dan is het wel een van de grote favorieten om de Champions League te winnen. Die keeper, Ramos, Wijnaldum,... man, ze hebben daar een selectie waar een paard de hik van krijgt. Met zo’n ploeg moét je de Champions League winnen. Zo simpel is het.’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.