Terug

Volg Vandaag Inside

Boskamp niet eens met De Boer: 'Ik was verrast dat hij niet was geselecteerd voor Oranje'

Boskamp niet eens met De Boer: 'Ik was verrast dat hij niet was geselecteerd voor Oranje'

11 apr 2021, 00:17

Jan Boskamp begrijpt niet waarom Rick Karsdorp niet bij de selectie van het Nederlands elftal zit. De verdediger is bezig aan een ijzersterk seizoen bij AS Roma.

'Hij heeft zich wel enorm ontwikkelt. Maar ze spelen met drie verdedigers achterin, waardoor Rickie langs de zijkant met zijn longen eroverheen kan komen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik was verrast dat hij niet was geselecteerd voor de nationale ploeg’, vertelde Boskamp bij RTL 7.

Karsdorp was geschorst voor de eerste ontmoeting tussen Ajax en AS Roma (1-2). De 26-jarige rechtsback heeft een vaste basisplaats veroverd bij de Italianen. 'Mensen om me heen hadden dat misschien verwacht. Die zeiden: "De selectie komt eraan, je zal er wel bij zitten." Of mensen hier bij de club. Maar ik heb er zelf nooit over nagedacht eigenlijk', vertelde Karsdorp in gesprek met Ziggo Sport.

'Ik heb het drie jaar niet laten zien. Mijn oude niveau begint weer te komen, maar laat mij eerst maar eens lekker die lijn doortrekken', aldus de voormalig Feyenoord-speler. Karsdorp heeft nog een contract tot medio 2025.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.