Terug

Volg Vandaag Inside

Boskamp: 'Messi heeft twee opties: FC Barcelona of Feyenoord!'

Boskamp: 'Messi heeft twee opties: FC Barcelona of Feyenoord!'

10 apr 2023, 09:10

Het vertrek van Lionel Messi (35) bij Paris Saint-Germain is "zeer waarschijnlijk”, zo werd vorige week bekendgemaakt door het Franse persbureau AFP. Veel clubs zullen de komende tijd aan Messi gaan trekken, maar Jan Boskamp ziet eigenlijk maar twee echte opties voor de kleine Argentijn.

Er zijn al langere tijd speculaties over een terugkeer naar Barcelona, mogelijk zou hij zelfs net als 'rivaal' Cristiano Ronaldo geïnteresseerd zijn in een vertrek naar Saudi-Arabië. “Ach, een miljoentje of vierhonderd per jaar. Zou hij daarvoor echt de woestijn in trekken?”, vraagt Boskamp zich in gesprek met Het Belang van Limburg af. “Hij kan er wel opnieuw tegen Cristiano Ronaldo gaan ballen, maar ik hoop dat hij er nog een jaartje of twee mee wacht.”

Waar moet Messi dan wel heen, Jan? “Ik zie eigenlijk maar twee opties voor Messi. Ofwel keert hij terug naar Barcelona, waar ze hem op handen dragen, ofwel kiest hij met Feyenoord voor een échte topclub”, aldus Bossie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.