Terug

Volg Vandaag Inside

Boskamp kritisch op Belgische bondscoach: 'Dat moet hij niet doen'

Boskamp kritisch op Belgische bondscoach: 'Dat moet hij niet doen'

5 juli 2021, 16:41

Bondscoach Roberto Martinez van België was bedroefd na de nederlaag in de kwartfinales van het Europees kampioenschap voetbal tegen Italië, vorige week vrijdag (2-1). Martinez besloot dan ook het persmoment, dat gepland stond op de dag na de eliminatie van de Rode Duivels, af te zeggen. 

De bondscoach zou een dag na de uitschakeling nog eens terugblikken op het voor de Belgen rampzalig afgelopen toernooi, maar besloot niet te gaan. Tot ongenoegen van Jan Boskamp, die weinig begrip heeft voor de beslissing van Martinez. 

‘Iedereen is snel overgegaan tot de orde van de dag. Ik vond het een beetje zwak dat Martinez zijn persmoment had geannuleerd’, zegt de analist in gesprek met Het Belang van Limburg.

‘Dat moet hij niet doen’, zegt Boskamp. ‘Hij is verantwoordelijk en moet die vervelende vragen aanhoren. Als er een journalist met kritiek komt, geef je die gelijk en ben je ervan af. Zo moeilijk is dat allemaal niet.’

Bron: Het Belang van Limburg.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.