Terug

Volg Vandaag Inside

Boskamp: 'Ik denk dat het tijd is om een stapje terug te zetten'

Boskamp: 'Ik denk dat het tijd is om een stapje terug te zetten'

9 nov 2021, 16:04

Eden Hazard komt weinig aan spelen toe bij Real Madrid en lijkt niet in de plannen van trainer Carlo Ancelotti voor te komen. Jan Boskamp adviseert de 30-jarige Belg dan ook een stapje terug te doen. 

‘Ik denk dat het tijd is om een stapje terug te zetten’, zegt Boskamp in gesprek met Het Belang van Limburg. ‘Laat je in de winter verhuren aan een Everton, Newcastle, Galatasaray of een ploeg die dominant voetbal speelt. Een beetje zoals Wesley Sneijder voorheen gedaan heeft.’

De aanvaller van Real Madrid en het Belgische voetbalelftal heeft weer vertrouwen nodig, denkt de analist. ‘Hij moet even veel minuten maken en vertrouwen opdoen. Lukt dat, dan kan Eden opnieuw ontploffen. Het zit er nog steeds in hoor, alleen moet hij zijn plezier in het spelletje terugvinden’, stelt Bossie. ’En misschien een boterhammetje minder eten...'

Hazard was dit seizoen pas vier keer basisspeler. Sinds hij twee jaar geleden overkwam van Chelsea is hij vooral geblesseerd geweest. Ook dit seizoen was hij niet altijd fit.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.