Terug

Volg Vandaag Inside

Boskamp kritisch: 'Fantastische voetballer, maar hij moet wel effe lekker normaal doen'

Boskamp kritisch: 'Fantastische voetballer, maar hij moet wel effe lekker normaal doen'

22 aug 2022, 09:45

Jan Boskamp kijkt met verbijstering naar de situatie van Cristiano Ronaldo bij Manchester United. De 37-jarige Portugees wil ondanks een doorlopend contract vertrekken uit Manchester, en zou door zijn gedrag niet goed in de groep liggen en een slechte relatie hebben met zijn nieuwe trainer Erik ten Hag.

"Daar zakt mijn broek helemaal van af. Blijkbaar was de sfeer tijdens hun voorbereiding best goed totdat Cristiano toekwam en alles naar de kloten hielp", reageert Jan in gesprek met Het Belang van Limburg.

De aanvaller, die zijn zinnen heeft gezet op een vertrek, wordt gelinkt aan clubs als Olympique Marseille en Borussia Dortmund. "Als ik in hun plaats was, zou ik hem mooi in Manchester laten zitten. Ik vind hem een fantastische voetballer, maar hij moet wel effe lekker normaal doen", aldus Bossie.

Jan ziet Ronaldo op korte termijn nog niet afbouwen bij een club uit een minder sterke competitie. "Hij wil absoluut nog één keer schitteren in de Champions League. Dat vind ik eigenlijk nog wel knap", zegt de analist. "37 jaar oud en nog altijd met niets minder vrede willen nemen dan met de allerbeste competitie ter wereld. De Conference League? Niets voor hem! Dan staat ie daar weer naar parkietjes te kijken op het veld, zoals hij nu doet bij Man U.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.