Terug

Volg Vandaag Inside

Boskamp kijkt uit naar Europese ontmoeting: ‘Laat er zelfs Feyenoord voor schieten’

Boskamp kijkt uit naar Europese ontmoeting: ‘Laat er zelfs Feyenoord voor schieten’

17 aug 2021, 11:55

Jan Boskamp kijkt uit naar de Europese ontmoeting tussen Vitesse en Anderlecht, in de laatste voorronde van de Conference League. De ploeg van trainer Thomas Letsch was over twee wedstrijden te sterk voor Dundalk FC, en treft in Anderlecht de volgende tegenstander. 

‘Het is een beetje hetzelfde. Beide clubs zijn een nieuwe ploeg aan het bouwen’, blikt Boskamp vooruit op het duel. ‘Vitesse steunde heel fel op Tannane en Bazoer. Die twee hebben allebei hun zinnen op een transfer gezet. Het is daar altijd een verhaal van vallen en opstaan. Pas zag ik ze tegen een Ierse ploeg (Dundalk, red.) en daar speelden ze met moeite gelijk tegen.’

Toch doet Vitesse niet onder voor Anderlecht, denkt Boskamp. ‘We moeten nu niet doen alsof Anderlecht het zo geweldig doet, al weet je nooit hoe ze dat zelf zien in Brussel’, zegt de geboren Rotterdammer, die wel uitkijkt naar het duel in de play-offs van de Conference League. ‘Ik ga in elk geval kijken en laat er zelfs Feyenoord voor schieten. In Rotterdam hebben ze het inmiddels toch op de rit. Die winnen hun match tegen de Zweden van Elfsborg wel. Misschien komen die wel een Belgische ploeg tegen in de Conference League?’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.