Terug

Volg Vandaag Inside

Boskamp: 'Ik weet niet wat er met hem scheelt, maar dat mannetje waant zich Jezus Christus!'

Boskamp: 'Ik weet niet wat er met hem scheelt, maar dat mannetje waant zich Jezus Christus!'

20 feb 2023, 16:29

Jan Boskamp heeft in gesprek met Het Belang van Limburg gereageerd op het Champions League-duel tussen Paris Saint-Germain en Bayern München. Bayern won afgelopen dinsdag met 0-1 op bezoek bij de Parijzenaars, in de 1/8e finales van het miljoenenbal.

"PSG was een uur lang helemaal nergens," aldus Jan. "Tot Mbappé inviel en Bayern het nog heel erg benauwd kreeg. Die tweede afgekeurde goal gezien? Daar zakt mijn broek van af. Zo een prachtige aanval die wordt afgefloten omdat een speler met zijn kleinste teentje over een denkbeeldige lijn staat. Als de ref een echte voetballiefhebber was, dan had hij die goal goedgekeurd. Doodzonde."

Kylian Mbappé sprak na het duel over het belang van een goede nachtrust en gezonde voeding, waarna Neymar de volgende avond eropuit trok voor een pokertoernooi en een bezoek aan de McDonalds. "En dat terwijl hij de avond voordien geen knikker had geraakt," oordeelt Jan over Neymar. "Het is al langer duidelijk dat er iets scheef zit tussen Mbappé en Neymar, maar zó bont kan hij het toch niet maken? Die gozer heeft schijt aan alles. Ik weet niet wat er met hem scheelt, maar dat mannetje waant zich Jezus Christus.”

Jan Boskamp is maandagavond samen met Andy van der Meijde en Wesley Sneijder te gast bij Veronica Offside. Bekijk het vanaf 20:25u bij Veronica!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.