Terug

Volg Vandaag Inside

Boskamp hoopt op transfer: 'Die mag van mij wel naar Feyenoord komen'

Boskamp hoopt op transfer: 'Die mag van mij wel naar Feyenoord komen'

18 mei 2021, 10:47

Jan Boskamp was deze week te gast in het programma FC Rijnmond. De fanatieke Feyenoord-supporter gaf aan dat hij sowieso één speler van Sparta Rotterdam graag een transfer ziet maken naar Feyenoord.

Sparta heeft de play-offs in de strijd om Europees voetbal gehaald. De kans is groot dat er aantal spelers bij de Rotterdammers gaan vertrekken dit seizoen. Presentator Bart Nolles denkt dat technisch directeur Henk van Stee aan bak moet. Van Stee verwacht dat Harroui zal vertrekken.

Boskamp hoopt dat middenvelder Abdou Harroui naar Feyenoord komt. 'Van mij mag die naar ons komen, ik vind het echt een hele goede. Hij mag wel komen!', vertelt Boskamp. De 23-jarige middenvelder heeft nog een contract tot medio 2022. De Spartanen hopen een groot bedrag te kunnen krijgen voor Harroui.

Aankomende woensdag staan de halve finales van de play-offs voor Europees voetbal op het programma. Feyenoord neemt het in De Kuip op tegen Sparta Rotterdam en FC Utrecht speelt thuis tegen FC Groningen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.