Terug

Volg Vandaag Inside

Boskamp: ‘Het doet best pijn om dat als Feyenoorder te zeggen’

Boskamp: ‘Het doet best pijn om dat als Feyenoorder te zeggen’

28 okt 2021, 09:29

Ajax gaat na de overtuigende overwinning op PSV stevig aan de leiding in de Eredivisie en ook in de Champions League zijn de Amsterdammers op dreef. In het miljardenbal werden alle drie de groepswedstrijden overtuigend gewonnen, en met 9 punten en een doelsaldo van 11-1 is Ajax al bijna zeker van een plek in de achtste finales. Jan Boskamp krijgt het ‘bijna niet uit zijn strot’ maar zegt onder de indruk te zijn van de ploeg van Erik ten Hag. 

Wanneer Het Belang van Limburg Boskamp vraagt van welke ploegen hij op dit moment het meest onder de indruk is, somt hij drie clubs op. ‘Bayern München, Manchester City en als ik heel eerlijk moet zijn…Ajax’, zegt de analist. ‘Bayern steekt er tot dusver bovenuit, het voetballend vermogen van City is geweldig en Ajax heb ik afgelopen week tegen Dortmund fantastisch zien spelen. Het doet best pijn om dat als Feyenoorder te zeggen.’

Dortmund, in de Bundesliga tweede achter Bayern München, verloor vorige week met ruime cijfers in de Champions League van Ajax. ‘Of een Belgische club dat ook zou kunnen? Misschien kan Club Brugge er op termijn naar toegroeien, maar niet binnen nu en drie jaar. Ajax is al stukken verder en rijker en heeft bovendien een enorme voorsprong met zijn jeugdopleiding. Maar als jij elk jaar in de Champions League kan aantreden, ga je zoveel geld verdienen dat je op termijn ook 20 of 30 miljoen kan uitgeven aan wintertransfers. Het kan maar helpen.’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.