Terug

Volg Vandaag Inside

‘Hermoso had Rubiales meteen een klap op z’n muil moeten geven, of een knal voor z’n eikel!'

‘Hermoso had Rubiales meteen een klap op z’n muil moeten geven, of een knal voor z’n eikel!'

28 aug 2023, 09:14

Jan Boskamp is erg uitgesproken over Luis Rubiales. In gesprek met Het Belang van Limburg laat Jan zich kritisch uit over de voorzitter van de Spaanse voetbalbond.

Rubiales kwam in opspraak nadat hij na de gewonnen finale van het WK de Spaanse speelster Jennifer Hermoso ongevraagd op haar mond had gekust. Die actie leidde tot veel ophef, en ook Jan heeft er met verbijstering naar gekeken. “Jeezes, wat een griezel!”, zegt hij over Rubiales. “Hermoso had hem meteen een klap op z’n muil moeten geven. Of een knal voor z’n eikel. Dan was ze helemaal de heldin van de natie geweest. Hij pakte al die andere meiden ook flink beet, hé. Zoiets doe je toch niet als voorzitter?”

“En dan was er ook nog de coach die straal genegeerd werd door de speelsters na eerdere incidenten”, vervolgt Jan, die doelt op bondscoach Jorge Vilda. “Geen gezellig zootje daar bij Spanje, maar dat maakt het alleen maar straffer dat ze ondanks al die ellende toch wereldkampioen zijn geworden. Het beste bewijs dat alle verdienste in het voetbal voor 99 procent bij de spelers ligt. Niet bij de coaches en al zeker niet bij de bobo’s.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.