Terug

Volg Vandaag Inside

Boskamp: 'Dat je zo’n icoon hebt laten lopen, begrijp ik nog steeds niet'

Boskamp: 'Dat je zo’n icoon hebt laten lopen, begrijp ik nog steeds niet'

14 mrt 2022, 10:35

De voormalige topspits Luc Nilis gaat aan de slag als spitsentrainer bij KRC Genk. Volgens Jan Boskamp is dit een fantastische zaak voor de Belgische club.

'Een fantastische zaak. Klasse, eindelijk is er een club die het doet', vertelt Jan in gesprek met Het Belang van Limburg. 'Je kunt geen betere spitsentrainer hebben in je jeugdopleiding. Luc kan ze leren hoe ze moeten afwerken, hun werk in de kleine ruimte verbeteren en laten zien hoe ze moeten weglopen. Blind kan hij dat vertellen.'

Nilis kreeg bij Anderlecht tijdens een stageperiode een klein contract aangeboden, wat hij uiteindelijk heeft afgewezen. 'Heel goed gedaan van Racing Genk. Anderlecht kan er een puntje aan zuigen. Dat je zo’n icoon hebben laten lopen, dat begrijp ik nog steeds niet', aldus Jan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.