Terug

Volg Vandaag Inside

Boskamp adviseert Van den Brom: ‘Als ik hem was zou ik even van Twitter wegblijven’

Boskamp adviseert Van den Brom: ‘Als ik hem was zou ik even van Twitter wegblijven’

18 okt 2021, 12:02

John van den Brom kan Twitter beter even mijden. Dat advies krijgt de trainer van KRC Genk van Jan Boskamp. De positie van Van den Brom staat hevig onder druk na de derde nederlaag op rij. 

Na nederlagen tegen Dinamo, Eupen en Charleroi staat de druk er goed op, ziet Boskamp. Door de nederlaag tegen Charleroi zakte de club van de Nederlandse oefenmeester naar de zesde plek op de ranglijst. ’Als ik hem was zou ik even van Twitter wegblijven’, zegt de analist in gesprek met Het Belang van Limburg. ‘In mijn tijd als trainer had je lezersbrieven en die waren lang niet zo heftig als nu. Ze proberen je op alles te pakken, zelfs op een losse schoenveter. Maar dat hele gezaag moet je erbij nemen. Je moet ten alle tijden de slachtofferrol proberen te vermijden.’

Fans van de club uit Genk lijken het geloof in hun coach te hebben opgegeven en vragen op Twitter om zijn ontslag. ‘In het voetbal is het simpel: win je drie keer en je bent god. Verlies je drie keer en je ligt bijna buiten’, weet Boskamp. 

De slechte reeks resultaten van Van den Brom met Genk verrast Boskamp, die genoeg kwaliteit ziet in de ploeg van de Genkies. ‘De kwaliteit bij Genk is er gewoon. Het is de leukst voetballende ploeg van het land. Op een gegeven moment moet dat eruit komen. Maar je hebt nu zeventien punten en eigenlijk zou je aan 24 of 25 moeten zitten. Je mag een beetje meer van jezelf eisen.’ 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.