Terug

Volg Vandaag Inside

Boschker haalt keihard uit naar Brama: 'Hij denkt dat hij hier de man is'

Boschker haalt keihard uit naar Brama: 'Hij denkt dat hij hier de man is'

12 feb 2020, 12:00

Tijdens het eredivisieduel van FC Twente van gisteravond staken de supporters Wout Brama nog een hart onder de riem. Een dag later lekt er een opname uit van een gesprek tussen Sander Boschker, Gonzalo Garcia en enkele supporters, waarin de trainers uithalen naar Brama.

Brama lijkt niet meer voor te komen in de plannen van trainer Gonzalo Garcia. Boschker hekelt het gedrag van de voormalig aanvoerder. 'Wout denkt dat hij hier de man is. Als jullie hem zo blijven toezingen dan gaat hij nog meer in zichzelf geloven. Wout zorgt voor wrijving. Hij beïnvloedt jongens door zijn manier van praten en zijn gedrag.'

Hoofdtrainer Garcia sluit zich aan bij de woorden van keeperstrainer Boschker. Hij zegt dat Brama zijn macht misbruikt en dat hij vriendjes is met de pers. De trainers snappen dat hij een clubicoon is voor de supporters van FC Twente, maar hij is niet de man om de club uit het dal te helpen.

Het gesprek vond plaats na afloop van de met 2-0 verloren wedstrijd tegen FC Emmen. De supporters stonden de spelersbus van de Tukkers op te wachten na het verlies.

Update: Er is momenteel een crisisoverleg gaande over de situatie bij FC Twente.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.