Terug

Volg Vandaag Inside

'Borussia Dortmund werkt hard aan komst Donyell Malen'

'Borussia Dortmund werkt hard aan komst Donyell Malen'

5 juli 2021, 15:00

Het Duitse doorgaans goed ingevoerde Kicker weet te melden dat Borussia Dortmund werk maakt van de komst van Donyell Malen. Samen met ploeggenoot Noni Madueke staat hij op de lijst van Die Borussen.

De Duitse topclub heeft eerder zaken gedaan met Manchester United door Jadon Sancho voor 85 miljoen euro te verkopen. Dat geld kan gebruikt worden om nieuwe spelers aan te schaffen. De aanvaller van PSV ligt nog drie jaar vast en moet ongeveer 30 miljoen euro gaan kosten.

Mocht Malen de overstap maken, dan komt hij te spelen onder de nieuwe trainer Marco Rose. Rose speelt graag in een 4-4-2-formatie waarbij Malen zou kunnen gaan fungeren naast Erling Haaland.

Roger Schmidt heeft inmiddels laten weten niet te verwachten dat Malen nog terugkomt deze zomer. Afgelopen seizoen was de jonge aanvaller goed voor 37 goals en 10 assists in 45 wedstrijden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.