Terug

Volg Vandaag Inside

Borussia Dortmund ten koste van Gladbach naar halve finale

Borussia Dortmund ten koste van Gladbach naar halve finale

2 mrt 2021, 23:54

Borussia Dortmund heeft als eerste club de halve finales van het Duitse bekertoernooi bereikt. De club won de uitwedstrijd bij Borussia Mönchengladbach met 0-1.

Jadon Sancho maakte het enige doelpunt. Erling Haaland, de topscorer van Dortmund, trof al eerder doel. Zijn treffer werd echter afgekeurd vanwege een overtreding van de Noorse spits. Bij Borussia Mönchengladbach zat trainer Marco Rose op de bank. Hij heeft het volgend seizoen voor het zeggen bij Borussia Dortmund.

Borussia Dortmund eindigde het duel met 10 man. Mahmoud Dahoud kreeg in blessuretijd een tweede gele kaart.

RB Leipzig en VfL Wolfsburg spelen woensdagavond ook een kwartfinale, net als Rot-Weiss Essen en Holstein Kiel. De kwartfinale tussen Regensburg en Werder Bremen is uitgesteld vanwege enkele coronabesmettingen bij Regensburg.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.