Terug

Volg Vandaag Inside

Borstvergroting voor Doornroosje na onderhoudsbeurt in de Efteling

2 apr 2024, 19:43

Doornroosje heeft een borstvergroting ondergaan tijdens een opknapbeurt van de prinses in de Efteling. Bij de renovatie werden de blonde lokken van Doornroosje langer gemaakt dan voorheen en is haar boezem flink in omvang gegroeid.

Een woordvoerder van de Efteling liet aan Omroep Brabant weten wat de reden achter de ingreep is: "We wilden het oorspronkelijke ontwerp van Anton Pieck wat meer benaderen. Ook het gordijntje in de ruimte waar ze slaapt is daarom iets verhangen, zo lijkt het tafereel meer op de schets die hij ooit maakte."

Daarnaast heeft de borstvergroting nog een praktisch voordeel: "In de oude situatie waren wat schroeven en bouten in de constructie van Doornroosje zichtbaar. Die vallen nu meer weg," besluit de woordvoerder.

Onlangs liet Johan Derksen zich in Vandaag Inside uit over een actie van PETA om dierenfiguren uit draaimolens te laten verwijderen: "Wat een onzin!". Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.