Terug

Volg Vandaag Inside

Borst: ‘Hij liep erbij alsof hij de avond ervoor de organisator was geweest van een seksorgie...'

Borst: ‘Hij liep erbij alsof hij de avond ervoor de organisator was geweest van een seksorgie...'

5 sep 2022, 10:44

Hugo Borst heeft geen goed woord over voor het spel van Cody Gakpo tijdens de nederlaag van PSV op FC Twente (2-1). Borst wist niet wat hij zag, zo schrijft hij in zijn column voor het Algemeen Dagblad

PSV liet zich zaterdag op alle punten aftroeven en stond halverwege al met 2-0 achter. Ook Cody Gakpo, die de afgelopen transferperiode heel dicht bij een transfer naar de Premier League was, kon geen potten breken. “Hij liep erbij alsof hij de avond voor de wedstrijd tegen FC Twente de organisator was geweest van een seksorgie met zichzelf in de hoofdrol, daarna twee uurtjes aan een waterpijp was gaan lurken en de nacht had afgesloten met veertien broodjes shoarma met knoflooksaus”, schrijft Hugo. “Wat speelde deze druiloor, en heel PSV met hem trouwens, schofterig slecht tegen FC Twente.”

“Dat je een pot tegen Emmen of Fortuna Sittard onderschat is al erg onprofessioneel. Maar geen inzet en geen eerzucht tonen, geen zin en geen lef hebben tegen het beste elftal onder de klassieke top drie is reden voor een massaontslag. Waarom verneuk je na vier eredivisiewedstrijden je trainers en minacht je je trouwe Eindhovense publiek?”, vraagt de columnist zich hardop af. 

Volgens Hugo is de Eindhovense selectie na de zevenklapper tegen FC Volendam naast de schoenen gaan lopen. “De spelers van PSV denken na een midweekse 7-1 tegen Volendam echt dat ze wereldsterren zijn. Maar het is al vroeg duidelijk. PSV kan alleen maar van de kleintjes winnen - of sterven van de mazzel, zoals tegen AS Monaco, een tegenstander die PSV in Eindhoven voetballes gaf. Noteer maar: PSV wordt dus geen landskampioen. Al twijfel ik in een vlaag van mildheid of ik moet schrijven: zó wordt PSV geen kampioen.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.