Terug

Volg Vandaag Inside

Bonucci wint in honderdste interland met Italië

Bonucci wint in honderdste interland met Italië

25 mrt 2021, 23:49

De Italiaanse verdediger Leonardo Bonucci heeft in zijn honderdste interland gewonnen van Noord-Ierland. Italië behaalde in Parma in het eerste duel uit de WK-kwalificatiereeks een 2-0-overwinning. Bonucci, die elf jaar geleden debuteerde, stond in de defensie opnieuw naast zijn teamgenoot Giorgio Chiellini van Juventus. Die heeft zelfs al 106 interlands achter zijn naam.

De Italianen leidden bij de rust al met 2-0 door doelpunten van Domenico Berardi en Ciro Immobile.

In dezelfde groep had Zwitserland eerder op de dag met 3-1 gewonnen bij Bulgarije. Zondag gaan de Italianen op bezoek bij de Bulgaren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.