Terug

Volg Vandaag Inside

Bonucci steekt de draak met Ronaldo en Pogba op persconferentie

Bonucci steekt de draak met Ronaldo en Pogba op persconferentie

12 juli 2021, 19:23

Leonardo Bonucci heeft zondagavond op de persconferentie na de EK-winst met Italië de draak gestoken met Cristiano Ronaldo en Paul Pogba. Zij zetten op persconferenties tijdens het EK respectievelijk een flesje Coca-Cola en Heineken uit het zicht. Ronaldo zei daarbij: 'Drink water!' Bonucci reageerde daar zondagavond met een knipoog op. Hij zei: 'Deze heb ik wel verdiend,' waarna hij een slok uit een flesje Heineken dronk, en nam vervolgens ook een slok Coca-Cola: 'Vanavond drink ik alles.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.