Terug

Volg Vandaag Inside

Bondscoach Van Gaal heeft slecht nieuws voor Noppert

Bondscoach Van Gaal heeft slecht nieuws voor Noppert

22 sep 2022, 11:55

Andries Noppert valt donderdag buiten de selectie van het Nederlands elftal voor de uitwedstrijd tegen Polen in de Nations League. De naam van de doelman van sc Heerenveen ontbreekt op de lijst van de wedstrijdselectie die in de ochtend door de UEFA is vrijgegeven.

Bondscoach Louis van Gaal selecteerde voor de komende twee wedstrijden, tegen Polen en België, 24 spelers. In de wedstrijdselectie is plaats voor 23 spelers, zodat in beide duels één iemand op de tribune plaats moet nemen.

Jasper Cillessen, Mark Flekken en Remko Pasveer zijn donderdag de drie keepers in de selectie van Oranje, dat als koploper in groep 4 van de A-divisie aan het duel begint.

Cillessen en Flekken maken al langer deel uit van de selectie van Van Gaal. Pasveer en Noppert kregen deze week voor het eerst een uitnodiging. Justin Bijlow van Feyenoord en Kjell Scherpen van Vitesse sloten dinsdag tijdens het trainingskamp in Zeist aan voor een sessie waarbij werd geoefend op strafschoppen. Tim Krul, die bij het WK van 2014 nog in de selectie van Van Gaal zat, bedankte voor die oefensessie. Krul kan daardoor ook een plek in de WK-selectie voor Qatar vergeten, zei de bondscoach woensdag.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.