Terug

Volg Vandaag Inside

Bondscoach Marokko bekritiseert Ziyech: 'Tolereer dit niet'

Bondscoach Marokko bekritiseert Ziyech: 'Tolereer dit niet'

1 sep 2021, 22:13

Hakim Ziyech is niet opgeroepen voor de komende interlandperiode van Marokko. In een interview legt coach Vahid Halilhodzic uit waarom de ex-ajacied ontbreekt. Hierin haalt de bondscoach hard uit naar Ziyech.

De bondscoach zag de vorige interlandperiode al dat de vedette geen optimale inzet toonde. 'Ziyech was niet gedisciplineerd tijdens de laatste twee wedstrijden. Hij zag er niet uit als een speler die met het nationale team strijdt voor WK-kwalificatie', aldus Halilhodzic.

Verder stelt de geboren Bosniër dat Ziyech een blessure in scène zette, om niet te hoeven spelen. 'Voor het eerst in mijn carrière zag ik een speler bij de nationale ploeg die niet wil trainen en doet alsof hij geblesseerd is. Hoewel tests hebben uitgewezen dat hij kan spelen. Ik zal dit gedrag niet tolereren ​​zolang ik bondscoach ben van Marokko.'

Marokko speelt de komende periode WK-kwalificatiewedstrijden tegen Soedan en Guinee. Daarna volgt een wedstrijd tegen Guinee-Bissau.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.