Terug

Volg Vandaag Inside

Bondscoach Löw kondigt veranderingen aan

Bondscoach Löw kondigt veranderingen aan

15 okt 2018, 19:16

PARIJS (ANP) - Bondscoach Joachim Löw van Duitsland heeft voor de wedstrijd van dinsdag tegen Frankrijk enkele veranderingen aangekondigd. ,,Op tactisch gebied en wat de samenstelling van het elftal betreft gaan we twee, drie dingen anders doen'', zei de trainer. Hij voegde eraan toe lering te hebben getrokken uit de nederlaag (3-0) van zaterdag bij Oranje.

,,We moeten de krachten bundelen en de dingen beter doen dan in Amsterdam'', vervolgde Löw. Van paniek is volgens hem geen sprake. ,,Er zijn nog voldoende mogelijkheden om ons te kwalificeren voor het EK.''

Duitsland speelt in het Stade de France van Parijs tegen Frankrijk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.