Terug

Volg Vandaag Inside

Bondscoach Löw geeft Gosens basisplaats tegen Spanje

Bondscoach Löw geeft Gosens basisplaats tegen Spanje

2 sep 2020, 19:50

Robin Gosens staat donderdag in het basiselftal van Duitsland, dat het in Nations League opneemt tegen Spanje. Bondscoach Joachim Löw zei woensdag dat de voetballer van Atalanta Bergamo na een sterk seizoen een kans verdient.

Gosens, die voor het eerst is opgeroepen voor de nationale ploeg, bezit naast het Duitse ook een Nederlands paspoort. De linkermiddenvelder annex verdediger is net over de grens in Emmerik geboren als zoon van een Nederlandse vader en een Duitse moeder. Hij kwam ook uit voor Heracles Almelo.

Kevin Trapp van Eintracht Frankfurt verdedigt donderdag het doel van de Duitsers. Manuel Neuer krijgt rust en Marc-André ter Stegen is geblesseerd.

Johan bestempelde vorig jaar Mohamed Ihattaren tot grootste talent van Nederland. Bekijk het fragment hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.