Terug

Volg Vandaag Inside

Bondscoach Louis van Gaal krijgt een eigen bioscoopfilm

Bondscoach Louis van Gaal krijgt een eigen bioscoopfilm

22 dec 2021, 20:22

Louis van Gaal krijgt een bioscoopfilm over zijn eigen leven, dat meldt het Algemeen Dagblad. De afgelopen drie jaar is de bondscoach van Oranje gevolgd door een cameraploeg.

'Ik vond het een eer om mijn medewerking te verlenen aan een film over mijn leven', reageert Van Gaal. 'Mijn imago komt niet overeen met de persoon die ik ben. Helaas. Je moet me persoonlijk kennen om door dat imago heen te kijken. Daarom heb ik voor één keer een filmmaker toegelaten.'

Frontberichten-bedenker Geertjan Lassche volgde Van Gaal drie jaar. Hij bezocht de plekken waar Van Gaal opgroeide en werkte en sprak met oud-collega’s én Van Gaals familie. De film moet op 11 april volgend jaar in première gaan en zal plaatsvinden in Koninklijk Theater Tuschinski in Amsterdam en vanaf 14 april zal de film in de bioscoop te zien zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.