Terug

Volg Vandaag Inside

Bondscoach De Boer hoopt nog op Van Dijk bij het EK

Bondscoach De Boer hoopt nog op Van Dijk bij het EK

30 nov 2020, 00:45

Bondscoach Frank de Boer van het Nederlands elftal hoopt dat hij komende zomer tijdens het Europees kampioenschap kan beschikken over Virgil van Dijk. De aanvoerder liep in oktober een zware knieblessure op en staat voor maanden aan de kant.

"Ik spreek hem niet dagelijks ofzo. Hij heeft een goede operatie gehad", aldus De Boer zondagavond in het programma Studio Voetbal bij de NOS. "De eerste weken kun je eigenlijk helemaal niets doen. Daarna zal hij het weer op gaan bouwen. Hopelijk gaat hij het nog redden voor het EK."

Als Van Dijk een kans wil maken op een plaats in de selectie, zal hij over ongeveer vijf maanden weer moeten gaan spelen. De Boer: "Het zal er een beetje om gaan hangen, denk ik. Begin mei zal hij weer aan spelen toe moeten komen. Dat zou hartstikke mooi zijn, voor hem en voor Nederland."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.